Kerstpakketten maken

Rituals Kerstpakketten

Het samenstellen van Rituals Kerstpakketten is niet altijd een makkelijke opgave. Toch komt het einde van het jaar er weer aan. Maar wat moet je nou in dat kerstpakket stoppen? Kies je voor hetzelfde kerstpakket als vorig jaar? Of is dat misschien wat saai? Het is natuurlijk wel een veilige keuze, want het kerstpakket van vorig jaar werd zo goed ontvangen. Maar de werknemers verwachten eigenlijk ook wel iets nieuws, een kerstpakket met een nieuwe, verrassende inhoud. Als je ervoor kiest om en nieuw kerstpakket samen te stellen, eentje met nieuwe inhoud, dan hebben we in deze post een aantal tips voor je!

Voor wie?

Vraag jezelf ten eerste af wie je doelgroep is. Wat vinden de medewerkers binnen je bedrijf eigenlijk interessant? Hoor je ze wel eens praten over hun hobby’s? Heb je weleens een gesprek opgevangen over wat ze graag eten? Hoeveel mensen hebben ze eigenlijk thuis en waar houden zij van? Zijn er mensen allergisch voor bepaalde voeding? Als je goed op de hoogte bent van de wensen, behoeften en mogelijke allergieën van je medewerkers, dan wordt het al een stuk makkelijker om een kerstpakket samen te stellen.

Rituals Kerstpakketten

Een kerstpakket voor iedereen

Een tweede tip is om niet voor een universeel kerstpakket te kiezen, maar om een kerstpakket te kiezen voor iedereen. Je kunt natuurlijk verschillende kerstpakketten samenstellen die allemaal anders zijn en helemaal ingericht op de persoonlijke wensen van je medewerkers. Dit zal ze ook een extra gevoel van erkenning geven, omdat je op deze manier kunt laten zien dat je je medewerkers echt kent en niet alleen maar ziet als mensen die voor je werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *