Paardendeken

paarden

Een paardendeken wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo kan het zijn dat je paard het simpelweg gewoon koud heeft. Of dat hij last heeft van eczeem en hier niet aan 

dient te zitten. Of dat er bijvoorbeeld erg veel vliegen rondom het paard vliegen. Maar welke is nou goed voor jou paard?

Soorten dekens

Om er achter te komen wat voor soort paardendeken je paard nodig heeft staat hieronder de enige informatie om hierachter te komen. Een vlieg deken is goed er veel vliegen of insecten rondom het paard vliegen. Dit kan soms erg vervelend zijn voor het paard. Met deze deken voorkom je dus dat ze op het lichaam van het paard komen. Dan heb je nog een eczeemdeken deze deken is bedoeld zodat je paard niet geprikt kan worden door insecten. Dan heb je nog zweetdekens deze zijn goed als je paard veel inspanning heeft verricht. Door de deken droogt het zweet sneller op en houdt het het paard warm. Verder is er ook nog een zomer en transportdeken deze gebruik je als het buiten een beetje fris is maar een zweetdeken te warm is. Al enig idee welke deken geschikt is voor uw paard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *